Kameo blogg

Investeringar som skapar    

Uppdatering från låntagare!

Uppdatering från låntagare!
Kameo Kameo Team

Under en låneperiod görs kontinuerliga kedituppföljningar av låntagande bolag, detta görs löpande och så länge allt flyter på så når den informationen oftast inte ut till Kameos långivare. En annan viktig del i uppföljningen är den del där projektets framsteg presenteras! Hur går det med byggnationen? Har det uppkommit några hinder på vägen? Börjar det närma sig färdigställande? Som investerare har man många frågor.

Vi har fått en uppdatering från långtagande bolag gällande två stycken lägenheter som uppförts i Bromma. Kameos långivare var med och finansierade färdigställandet av bostäderna och nu har vi tagit en kortare pratstund med en av bolagets medgrundare Samuel!

Berätta kort om projektet! 

Byggprojektet startades i slutet av juni 2018. När vi hade bilat bort källargolvet uppenbarade sig en hel del berg som vi var tvungna att spräcka bort för att erhålla godkänd takhöjd. Detta är ett tidskrävande moment men vi har gjort det förut, detta då vi är speciellt inriktade på konvertering av källarvåningar.
Ungefär när golvkonstruktionen var klar kontaktade vi Kameo för en dialog kring finansieringen. Kameo har sedan dess varit snabba i både beslut och i resningen av kapitalet.
När golvkonstruktionen var klar har vi lagt mycket tid på att få till en ny entré med stödmurar och hiss. Nya fönster, dörrar och all inredning har monterats.  Vi har satsat lite extra på design så att lägenheterna ska sticka ut, men ändå träffa en bred målgrupp. Köken är kompakta, men fullutrustade med ugn, micro, induktionshäll och diskmaskin.
Bild från oktober när Kameo var ute och besökte byggarbetsplatsen

Hur var er upplevelse av Kameo?

Pengarna utbetalades smidigt till oss efter det att vi hade nått en teckningsgrad om 100% på erbjudandet.  Petter och Faraz kom även och gjorde platsbesök, ungefär samtidigt som vi höll på med de lägenhetsskiljande väggarna. Kameo har även hört av sig under byggprojektet för en uppdatering om hur långt vi hunnit.

Hur ser närmsta framtiden ut?

Tidsplanen är att färdigställa båda lägenheterna i december och lägga ut dem till försäljning i januari. Uppdragsavtal är tecknat med mäklare och en inrednings/stylingfirma är kontrakterad som kommer att möblera upp lägenheterna inför försäljning.

Lånet hittar du här! 

Vi säger ett stort tack till Samuel och önskar bolaget fortsatt lycka till med färdigställande och försäljning!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *