Kameo blogg

Investeringar som skapar    

Låt oss presentera vårt senaste tillskott till Kameo-teamet!

Låt oss presentera vårt senaste tillskott till Kameo-teamet!
Kameo Kameo Team

I takt med att Kameo har vi nu förstärkt vårt team med en ny kollega!

Vi är glada att kunna presentera Kameos senaste tillskott Jesper M. Johansen.

Beskriv dig själv med 3 ord!

Nyfiken, idérik och ödmjuk.

Hur ser du på framtiden?

Vi har just etablerat Kameo på den danska marknaden. Målet är att sprida kunskap om crowdfunding, crowdlending och Kameo, så att alla skall känna till investeringsformen och dess möjligheter.

Varför valde du Kameo?

Efter några år i etablerade företag behövde jag en ny spännande utmaning. Lånebaserad crowdfunding, som alternativ finansiering för företag, är ett område med stor potential. I Danmark har vi inte ens sett toppen av isberget ännu. Att få möjligheten att vara med på denna resa kunde jag inte säga nej till. Och så är det ett enormt kompetent och dynamiskt team jag har blivit en del av!

Varför är lånebaserad crowdfunding ett bra koncept?

Peer-to-peer-finansiering och lån fungerar eftersom det bygger på förtroende och öppenhet mellan båda parter. Med tillgång till ökat kapital kan företag öka tillväxten, skapa fler arbetsmöjligheter och utveckla verksamheten. Långivarna (crowden) får en avkastning baserad på storleken på deras investering och kan välja vilka företag de vill låna ut till.

Förutom att etablera Kameo i Danmark, vad är ditt uppdrag?

Vår ambition är att erbjuda alla privata investerare över hela Skandinavien möjligheten att investera i attraktiva lån med hög förväntad avkastning. Kameo är ett alternativ till klassisk bankfinansiering/företagslån till företag och byggherrar. Kameos övergripande vision är att vara en dörröppnare till finansmarknaden.

Var är Kameo om 5 år?

Om 5 år är Kameo den föredragna crowdfundingplattformen i Skandinavien. Investerare får möjligheten att investera i lån, handla med låneandelar (secondary market) och få ägande genom crowd-equity, medan företag snabbt och effektivt kan öka tillgången av nödvändigt kapital.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *