Kameo blogg

Investeringar som skapar    

Kameos team växer!

Kameos team växer!
Kameo Kameo Team
I takt med att Kameo växer behöver vi också förstärka med fler härliga kollegor! Sedan mitten av november har vi fått sällskap av två nya ansikten på kontoret! Efter att inledningsvis fått gå igenom alla möjlig typ av utbildningar och annan introduktion ska vi slutligen presentera dem även för er! Nedan följer några kortare frågor och svar från Rasmus och Filip!
_________________________________________________________________

Hej Rasmus!

Berätta kort om dig själv! 
Jag är ursprungligen från Hammarö i Värmland och bodde där tills jag tog studenten. Efter studenten flyttade jag över till USA för ett läsårs studier vid Villanova University och sedan gick flyttlasset till Stockholm. För tillfället är jag inne på mitt andra år på KTH där jag pluggar Industriell Ekonomi.
Hur kom det sig att du började arbeta på Kameo?
Jag blev kontaktad av en rekryterare som presenterade Kameo och den aktuella tjänsten. Jag tyckte att affärsidén var spännande och fick en bild av att det var på väg att hända mycket inom bolaget. Det verkade spännande och när jag träffade teamet kändes det rätt direkt. Jag ser fram emot att se vart Kameo kan ta vägen i framtiden.

Vad gör du helst på fritiden? 
Vid sidan av plugg och jobb spelar jag ishockey i KTH:s studentlag. Jag kopplar gärna av med gitarrspelande på kvällarna och när jag inte spelar själv lyssnar jag oftast på musik

Vad värdesätter du högst på en arbetsplats?

Kollegor och utvecklingsmöjligheter. Med rätt kollegor blir det mycket roligare att gå till jobbet. Det blir något mer än bara ett måste och man ser fram emot att komma dit. Utvecklingsmöjligheter är en viktig drivkraft för mig. Att alltid ha något att sträva efter ökar min motivation och driver mig framåt.
_________________________________________________________________

Hej Filip!

Berätta kort om dig själv! 
Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Jag har alltid tyckt det varit kul med entreprenörskap och företagande vilket ledde till att jag drev några mindre verksamheter parallellt med studierna när jag gick i högstadiet/gymnasiet. Innan jag fick möjligheten att gå med i Kameo-teamet så arbetade jag på bank. I dag studerar jag Ekonomie kandidatprogrammet på Uppsala Universitet parallellt med arbetet på Kameo.
Hur kom det sig att du började arbeta på Kameo?
Det har främst att göra med affärsidén som Kameo har. Jag tror stenhårt på lösningen för både låntagaren och långivaren som företaget erbjuder. Jag tycker om nya utmaningar där jag har en chans att växa vilket jag är övertygad om att jag kommer kunna göra med Kameo. Detta ledde till att det blev väldigt naturligt för mig att tacka ja till att bli en del av Kameo-teamet när möjligheten dök upp.

Vad gör du helst på fritiden? 

Jag är intresserad av de flesta sporter så länge en boll är inkluderad men det roligaste jag vet är att tävla. Om jag får välja ut två sporter jag tycker bäst om så är det fotboll och tennis. Jag försöker även hänga med på vad som händer på aktiemarknaden så gott som jag hinner med.

Vad värdesätter du högst på en arbetsplats?

Det jag värdesätter högst är ständiga utmaningar med trevliga och bra kollegor.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *