Kameo blogg

Investeringar som skapar    

Intervju – Daniel Moström, sportsfiske-entusiast och framgångsrik företagsledare

Intervju – Daniel Moström, sportsfiske-entusiast och framgångsrik företagsledare
Kameo Kameo Team

Fiskeutrustning, fisketillbehör, sportfiske och fiskeglädje är alla ord som dyker upp när man tänker på Berras Sportfiske. Nu ska verksamheten vidareutvecklas i form av en förbättrad webbshop, en ny fysisk butik och ett utökat varulager. I branschen är bolaget en välkänd aktör med över 20 års erfarenhet.

 

VD, Daniel Moström: crowdfundade lån ger växande företag möjligheter att snabbt exploatera uppkomna tillfällen. I vårt fall kan vi nu både nyttja vår inarbetade styrka inom sportfiske för webben och fylla marknadsplatsen lokalt till att bygga upp en sportbutik. Kameo är en okomplicerad och trygg plattform för både långivare och oss som låntagare. Tack för förtroendet!”

 

Daniel har lång erfarenhet från att driva företag i sportfiskebranschen men han har även bred erfarenhet av att leda företag framgångsrikt inom andra branscher. Att ständigt jobba med kundnöjdhet, affärsförbättringar och att erbjuda en bra kundupplevelse ligger Daniel mycket varmt om hjärtat.

Som bosatt i södra Dalarna har han alltid mycket fina insjövatten att fiska i under alla årstider. Han fiskar helst ädelfisk med flugspö. Men även jerkfiske efter gädda är ett intresse som växt hos Daniel. Men då helst i grunda insjöar i Småland. Under vinterhalvåret är en personlig favorit att få sätta sig på en skoter och besöka en enslig sjö djupt inne i skogarna. Och på sommarhalvåret är fisketurerna i Stockholms skärgård lyckliga stunder att dela med goda vänner.

”Det bästa med att jobba med sportfiske är att man sysslar med folks glädjeämnen – Det finns alltid en härlig fiskehistoria att dela med sig av.”

Målet med företaget är att bli den bästa och mest välsorterade sportfiskeverksamheten i branschen. Kunderna skall alltid känna att de kan hitta både bra erbjudanden och oväntat mycket bra nya tillbehör att förhöja fisketuren med.

 

Slutligen vill vi tacka Daniel för att han tog sig tid att svara på våra frågor! Och glöm inte att kolla in lånet på plattformen!

Trevlig helg önskar vi på Kameo!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *