Kameo blogg

Investeringar som skapar    

Finbesök och uppnådda milstolpar!

Finbesök och uppnådda milstolpar!
Kameo Kameo Team
På bilden ovan ses delar av vårt marknadsföringsteam och VD för Kameo Norge under veckans workshops 

Sommarsverige börjar alltjämt återgå till verkligheten, badkläderna har så sakteliga bytts ut mot arbetskläder. Trots att vår verksamhet på Kameo har varit igång under hela sommaren är vi nu alla på plats igen och har inlett arbetet mot en spännande höst och vinter!

Under veckan har vi haft besök av våra kollegor från kontoret i Oslo. Givande samtal och workshops har gjort oss alltmer sammansvetsade och vi alla ser med tillförsikt på den kommande tiden!

I dagarna stängde vi vårt etthundrade lån! Bara det är värt att uppmärksamma. Som grädde på moset kan vi också stänga sommaren med att konstatera att vi nått över 200 000 000 kronor utlånade. Vår vision om att förändra finansmarknaden är med andra ord igång! Detta har gjorts möjligt av såväl låntagare som långivare, tillsammans! Fantastiskt tycker vi!

I och med det senast stängda lånet slogs även rekordet för antal unika långivare i ett lån, 525 stycken! Två av Kameos värderingar är som bekant Öppenhet och Inkluderande, något som vi tycker att detta talar för! Vi vill ge fler möjligheten att vara med och investera i fastigheter och ett sådant rekord ger goda indikationer på att vi är på rätt väg!

I närtid hoppas vi kunna erbjuda nya spännande projekt att investera i, håll ögonen öppna på plattformen för att inte missa nya möjligheter!

Inte medlem än? Registrera dig kostnadsfritt här!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *