Kameo blogg

Investeringar som skapar    

Besök hos låntagare!

Besök hos låntagare!
Kameo Kameo Team

Från att en låneansökan inkommer till oss följer en kreditprocess som, baserat på olika parametrar, ger oss en bild av låntagande bolag. Efterfrågad information samlas in och analyseras sedan av vår Kreditkommitté, därtill har vi en löpande dialog med alla låntagare. Allt från personerna bakom till finansiella siffror granskas, men utöver detta besöker vi gärna låntagaren för att skapa oss en bild av personerna och projektet.

Vårt senaste projekt gäller en råvindsspecialist som genom Kameo sökt kapital för att färdigställa ett exklusivt råvindsprojekt på Kungsholmen i Stockholms innerstad.

Under förra veckan besökte vi låntagaren och fick en rundvandring i fastigheten. Låntagaren gav en genomgång av vad som gjorts och vad som återstod innan färdigställande. Vi lägger stor vikt vid att lära känna våra låntagare och ser gärna att vi har en dynamisk dialog sinsemellan. En ömsesidig kommunikation är eftersträvansfört och underlättar arbetet för båda sidor!

Att få ett ansikte på den andra parten ökar inte bara förståelsen utan skapar även ett förtroende, detta är något vi på Kameo tror starkt på!

Med på besöket var delar av vårt kreditteam som fick en genomgång av projektet på Alströmergatan, utöver detta fick vi även möjligheten att ta en titt på ett tidigare projekt på Lilla Erstagatan på Södermalm, ett projekt som strax är färdigställt.

Vi på Kameo tackar för den trevliga rundturen och önskar bolaget ett stort lycka till!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *